Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vaparetkillä tapahtuu...

Kaudelle 2016 ei mitään varsinaisia suuria uudistuksia ajeta. Kalastusta jatketaan normaalisti, talvikausi pilkitetään erilaisia ryhmiä. Keväällä jatketaan taas avovesissä. Talven taittuessa kevääseen teroitellaan koukut, huolletaan ja varustellaan kalusto ja kun veden aukeavat niin suunnataan taas kalavesille. Viime kaudella sisäänajoimme Jänessaaren suulin ja käyttöä sillä jonkinverran olikin. Toivottavasti työ- ja kaveriporukat löytävät tiensä suulille taas ensikesänä.

 

Vanha tunnelmallinen suuli palvelee nyt suurempien ryhmien tauko- ja ruokailupaikkana. Siellä voidaan nyt järjestää myös kokouksia ja palavereita luonnon keskellä. Suulissa on myös mukava järjestää pienimuotoisia juhlia sekä muita tilaisuuksia. Tilassa on myös tanssilattia. Suomen kesä, suuli ja tanssit.

2014 mukaan toimintaan otettiin myös telttasauna. Rohkea pilottiporukka suoritti koesaunomisen. Alkujännityksen haihduttua väki nautti saunomisesta ja tungosta lauteille riitti. Välillä käytiin järvessä viilentymässä ja taas takaisin saunaan. Telttasaunasta tuli heti hitti.

Tulkaa ennakkoluulottomasti kokemaan kiireetön ja rauhallinen päivä Vaparetkien kanssa. Suomalainen luonto ja ennenkaikkea upea vesistö luovat mainiot puitteet elämysmatkailulle.